Sunday, June 19, 2011

Gangguaan Semak

detail aku x ingat sory

Msuk hari ini dah 6 hari aku berada di Kolej Universiti Insaniah atau lebih dikenali sebagai KUIN. Buat masa 3 minggu ni aku terpaksa join kursus bahasa. Ades, bosan siot. Mau x nya, hari-hari bahasa. Tapi srius aku enjoy, aku betul-betul terima kasih pada Pak Su aku sebab sudi menaja aku. Dan kepada rakn-rakan aku, jg syarikat kita baik-baik. Nnti kita jumpa di KL ye.. rindu ar x dapat lepak-lepak dengan korang.

Isu hari ni, jadi di kolej penginapan aku. Serabut aku di buatnya. Kau tahu kenapa? ade la kembar ni, dorang ni di pelihara oleh ibu bapa angkat yang berbeza. Tapi itu bukan isu, korang pun kena la baca tajuk.Korang pun tahu aku ni cukup anti dengan orang yng suka ganggu orang lain.
Yang du orang ni depan-depan aku dorang boleh ganggu orang lain, gile kau. Bukn nak mengaibkan sesiapa, tetapi sma2 la kita fikir akibat atas setiap perbuatan yang kita lakukan. Klau korang buas sangat pun, jangan la sampai mengganggu orang lain.

Sory ar ni ja aku nak tulis hari ni, maaf lama dah tak menulis. terlalu sibuk dengan kerja. untuk maklumat korang, aku sekarang dah study balik. (dh ksi tahu dah tadi.. mihaahaahah) okey adios sayonara

No comments:

Post a Comment

Pages